Rabu, 06 Desember 2017

Yatırımcı - merkezi olmayan yatırımın yeni bir dönemi

Merhaba Herkes Ben namakukobro

Şimdi herkes, müşterilerim ve genel olarak tüm amatör ciphat'ı selamlayın, şimdi çok önemli bir konuyu gündeme getiriyorum - okuyucularımın hepsi kriptografi projelerine yatırım yapıyor ve kripto varlıkları ile ticaret borsasında projeyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Teknolojiyi asla engelleyemem.

Image result for image investy

tanıtım

Kripto para birimleri ve yeni belirteçler oluşturulduktan sonra, yenilikçi projeler öneren başlangıç ​​perspektifleri artacak ve şifreleme alışverişi artacaktır.

Daha fazla artış ihtimaline sahip olan değişim, daha fazla insanı çekiyor ve yeni yatırım olanakları açıyor. Ancak şu an döviz tehlikeli ve dengesiz. Yeni üyelerle etkileşim kurmak için birçok yararlı araç ve çözüm bulunmamaktadır.

Invest, sosyal bir gizli uygulama platformudur. Misyonumuz, yeni endüstrilere güvenli ve kolay yatırım yapmak ve birbirlerine yeni insanlar, tacirler ve cryptoucko gibi deneyimli insanlar bulmak için yeni fırsatlar sağlamaktır.

Sorun
Birçok borsa üyesi her geçen gün büyüyor ve bu büyümeye devam ediyor.

Farklı Kripto fonları, profesyonel fon ekiplerinin derhal ve katılımınız olmadan yatırımın bir bölümünü yapabileceğini iddia ederek yatırım sağlar. Ama bu doğru mu?

Cryptofund gereksinimini tahmin etmek ve potansiyel yatırım getirisini ölçmek için karşılaştırmalı analiz için yeterli veri gereklidir.
Varlığın ve yatırımın nerede yatırım yapacağına karar vermede yatırım yapılacak yatırımın, yatırımcıların görev ve fonlarından yararlanmanızı garanti etmek için uygun bir çözüm bulunmamaktadır.

Yatırımcı nedir?
Investy, yatırımcıları profesyonel tüccarlar ve fonlarla dünya çapında bağlayan çeşitlendirilmiş bir yatırım platformudur.


Image result for image investy

Uzman sistem

İşlemler kasıtlı olarak sistem tarafından engelleniyor, dolandırıcılar platformda çalışma fırsatı kaybediyor ve yatırımcı parası güvenlidir.

Blok zinciri değerlendirmesinin özgünlüğü

Güvenebilirsin ve bunu yapamazsın. Açık derecelendirmeyi seçerek varlık yönetiminin sonucundan emin olabilirsiniz.

pazar

Piyasada, yatırımcılar varlıkları yönetmekten sorumlu kişiyi veya kuruluşu seçebilirler.

Videoyu izle :





Proje değeri:
Veri şeffaflığı Yatırımcıları tüccar ve fon olarak seçer ve gördüğümüz iş hakkındaki verilerin orijinal olduğunu onaylayabileceğimiz bir pazar sağlarız. Ayrıca, kimsenin parasını devretmeyeceğine ikna olabilir.

Birçok fon, yatırımcılara şeffaf raporlar sunmaz ve resmi miktarlar genellikle küçük paraların büyümesini aşmaz. Pek çok örnek var ama bu mümkün değil. Mevcut duruma göre, birçok mükemmel tüccar, belirli fonların yaratılması ve reklamının yapılabilmesi için yetkinlik eksikliği nedeniyle yatırımcıları cezbedemez.

Güvenli yatırım. Varlıklarınızı aktarmanız gerekmez, yalnızca hesapta ikamet ederler, erişim haklarını işlemle ilişkilendirirsiniz, gerisi platform tarafından devralınır. Tüm yasadışı işlemleri, uzman sistemini ve platformunu geliştiren ve uygulayan ilk ağ geçidi rolü olarak engelliyoruz.

Yatırımcılardan yatırım Yalnızca para çekemeyeceğiniz gibi, tüccarların tarafında bırakmanıza da izin vermeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Kimse ödemeyi kaybedemez. Bu hayal edebileceğiniz en iyi güvenlik.


Inanıyorum Bu şekilde, finans yönetim uzmanlarını ve sermayelerini yetkin bir şekilde yatırım yapmak isteyenlere olumlu etki edecek hizmetler ve piyasa güvensizliği sorunlarını çözeceğiz. Eski aracılar ve diğerlerinin aksine, kayıplardan para kazanmamaktayız. Kazanç kazanma sistemine dayalı bir çalışma. Yatırımcı kazançları - yatırımcılar kâr elde eder - platform kazanç sağlar. Bunun uygun olduğunu unutmayın. Yeni başlayanlar iseniz ve biraz para satın aldıktan sonra ne yapacaklarını "bilmiyorsanız" platformumuza hoş geldiniz!




Blok zincirinin orijinalliği

Tüm tüccarların sonucu blok zincirine kaydedilir. Başka bir deyişle, güvenilir ve sahte olamazlar. Tüccarlar açık sıralamayla seçildiğinde, varlık yönetimi sonuçları garanti edilebilir. Tacirin çalışma sürecinde, iş verimliliği hakkındaki veriler, yürütülen düzene göre aşağıdaki gibi blok zincirine yüklenir.

1. Uygulama sunucusu uygulaması, iç veritabanından veri toplar ve belirli bir tüccar tarafından yönetilen hesabın temel para birimi cinsinden para arzının büyümesini analiz eder.
2. Veri kamu kimliği Koleksiyon nesneleri içine sıkıştırılmıştır.
3. Bu nesne, kamu şebekesine bağlı proje blok zinciri düğümünden Akıllı Sözleşmenin sahibi yöntemiyle temas kurarak blok zincirine bir hizalama olarak gönderilir.
4. Düğüm, verileri alır ve diğer ağ öğeleri ile senkronize etmek için bu blok zinciri ilkesini kullanır.


 Buna ek olarak, Smart Contract, giriş yöntemiyle belirlenen zamanı (gün) kullanarak tacirin verimliliğine ilişkin verileri yükleyen genel bir yöntem sunmaktadır.

Blok zincirleri, halka açık veri arşivleri olarak kullanılır. Dahili güvenli veri arşivleme kullanan dahili platformun ihtiyaçlarını karşılar.

Platformun ilkesi, geleneksel pazarlarda yapılan seks platformunun aksine, Investy platformunun yerinden yönetimini tamamen teyit etmektedir. Sistem kullanıcısının sonuçlarının güvenilirliğini etkilemez. Tüm bilgiler gerçekten yayınlandı.



Araştırma ekibi, uzman sistem için benzersiz bir çözüm geliştiriyor. Bu teknik çözüm, yatırımcı riskini en aza indirir ve bir hırsız uyruklu kişinin birinin parasını çalma becerisini ortadan kaldırır. Geliştirmenin ilk aşamasında sistem kuruldu. Temel modeller ve algoritmalar kullanıyoruz. Belirli bir modelin etkililiğini test etmek için, algoritmayı sınıflandırır ve bir dizi testte etkinliğinin karşılaştırmalı analizini yaparız. Modelin etkililiğini test etmek için aşağıdaki makine öğrenme çözümleri kullanılır.

Amazon Web Hizmetleri. Uzman sistemin güvenilir bir gösterimini sağlar. Makine öğrenme teknikleri ve büyük hacimli veri hacimlerinin kullanımı, sistemi daha güvenilir yapar. Sistem daha fazla işlem gerçekleştirirse, modelin verimlilik endeksi de o kadar yüksek olur. Bu nedenle, platform kullanıcılarının sayısı arttıkça uzman sistemin güvenilirliği artar. Hileli işlem temel bir koruma modeli geliştirmeliyiz. Testin yükü hakkında, tüccarın testçisi işin içine giriyor.


Uzman Sistem İş Şeması :


Pazar araştırması

Tüm ality platform özellikleri piyasada tüccarların ve fonların bulunmadığı durumlarda kullanılamaz. Piyasada, yatırımcılar varlıkları yönetmekten sorumlu kişileri veya kuruluşları seçebilirler. Kolaylık sağlamak için, yatırımcılar uygun yöneticiyi seçerek seçimi yapmak için parametreleri belirleyebilir. Farklı dönemlerin kârlılığı, mevduatın maksimum çekilme boyutu, idari fiyat vs.


Image result for image investy

Bu nedenle, yatırımcılar bir veya daha fazla yöneticiyi varlık olarak seçebilir ve işlemlere erişimi aktarabilir. Sıkı çalışma ile ilgili en güncel bilgiler, yatırımcının kişisel profilinde bulunan belirli bir moddur. Öte yandan, fon güven yönetimine fon transfer ederek, platform kendi şifreleme portföyünü oluşturmak ve tanıtımı başlatmak için bir işlev uyguluyor. Bu, çoğaltma işleminin benzeridir. Farklı borsalarda bağımsız olarak tek bir pencerede ticaret yapmak da mümkündür. Bu ve diğer fırsatlar, yatırımcıların ve yatırımcıların iş verimliliğini ve iyileştirmeleri iyileştirmesini sağlar.

Simge satış gereksinimi

Bulut satış hedefi 14.2 milyon dolar
Yumuşak mühür 3.2 milyon dolar

Satın alma yöntemi BTC, ETH, LTC, BTS, USD, EUR'dir.

Token tipi ERC 20

* Beyaz listeye kaydolursanız% 5 bonus kazanın


Sokak haritası



Image result for image investy



Ayrıntılı bilgi

Web sitesi: https: //investy.io/
Beyaz kağıt: https: //ito.investy.io/Investy-WP-EN.pdf
Facebook: https: //www.facebook.com/investy3/
Twitter: https: //twitter.com/Investy 3
Telegram: https: //t.me/InvestyCommunityEN


Yazar: Kobro

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1152789
ETH: 0x8f5ef4838E6E3Df2095B3beb6C149AdE718D5D07


Tidak ada komentar:

Posting Komentar